Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Със „златни“ яйца ЛЕВИЦАТА! обяви началото на кампания АНТИСПЕКУЛА /Видео/

Със „златни“ яйца ЛЕВИЦАТА! обяви началото на кампания АНТИСПЕКУЛА /Видео/

Протестът цели да намали цените на основните хранителни продукти така, че да направи стойностите по-поносими за потребителите.

ЛЕВИЦАТА! обяви началото на кампания АНТИСПЕКУЛА. Кампанията е насочена срещу спекулативното завишаване на цените в хранителните вериги, а стартът й бе поставен с призив към гражданите да не купуват яйца до Великден. Протестът цели да намали цените на основните хранителни продукти така, че да направи стойностите по-поносими за потребителите. Кампанията започна в една от големите хранителни вериги и, в интерес на справедливостта, ще продължи и в останалите хипермаркети в следващите дни, като на фокус ще бъдат други основни хранителни продукти, като сирене, мляко, месо.

В интерес на българските домакинства, в следващия парламент ЛЕВИЦАТА! ще предложи редица законови мерки, които да гарантират покупателната им способност. Сред тях са таван на цените на десет продукта от малката потребителска кошница – 5% надценка на цената на стоките, която влиза в магазините, както и задължение на търговските вериги да показват доставната и продажната цена на продуктите, обяви Мая Манолова. Сред мерките, които целят да спрат спекулата с цените на хранителните продукти е и създаване на разследващ орган, който да е на терен и да налага сериозни санкции при установено  нарушение, особено на основните продукти. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега