Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие каза "Да на спорта! Не на наркотиците!"

Поморие каза "Да на спорта! Не на наркотиците!"

По случай Деня на българския спорт, днес, за първи път в Поморие се проведе лекоатлетически крос под надслов „Да на спорта! Не на наркотиците!”.

По случай Деня на българския спорт, днес, за първи път в Поморие се проведе лекоатлетически крос под надслов „Да на спорта! Не на наркотиците!”. Площадът пред Кинотеатъра в града се изпълни с желаещи да се включат в спортното мероприятие.

Участие в инициативата взеха над 200 деца и ученици от градовете Поморие и Каблешково, както и от селата Порой, Горица и Бата. В кроса се включиха още кметът Иван Алексиев и секретарят на Общината Тони Митев. Те пробягаха разстоянието от 800 метра заедно с младежите от 9-12 клас, мъже и жени. Въпреки, че кросът нямаше състезателен характер на случаен принцип кметът раздаде поощрителни награди – топки за футбол, волейбол и баскетбол, ракети за тенис, федербал и скутери.

За най-малките участници имаше лакомства, а трима си тръгнаха с по един велосипед. Най-малкият участник, 2-годишният Кристиян получи гумена топка за скачане, а на най-възрастния в лекоатлетическия крос Стоян Йовчев-Стоманата беше връчена специална грамота и футболна топка. Грамоти получиха и всички училища, които се включиха в общинския спортен празник.

„Аз не закривам днешния спортен празник, а давам началото на тази инициатива, защото спортът трябва да присъства постоянно в ежедневието ни”, каза на финала кметът Иван Алексиев.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега