Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие отбеляза двойния празник 9 май

Поморие отбеляза двойния празник 9 май

„9 май е една велика дата, изписана със златни букви в световната история. Благодарение на този ден Европа е свободна, силна и обединена, и ние българите сме част от това голямо сплотено семейство. За мен, като кмет на община Поморие, е гордост, че отбелязваме тази паметна дата всяка година и не пропускаме да отдадем почит към подвига на своите събратя”, с тези думи кметът Иван Алексиев се обърна към десетките жители и гости на Поморие, събрали се днес пред паметника на загиналите във войните поморийци.

„9 май е една велика дата,изписана със златни букви в световната история. Благодарение на този ден Европае свободна, силна и обединена, и ние българите сме част от това голямо сплотеносемейство. За мен, като кмет на община Поморие, е гордост, че отбелязваме тазипаметна дата всяка година и не пропускаме да отдадем почит към подвига насвоите събратя”, с тези думи кметът Иван Алексиев се обърна към десеткитежители и гости на Поморие, събрали се днес пред паметника на загиналите въввойните поморийци.

Всички те бяха дошли, за да си честитят Деня на победата ида направят дълбок поклон пред онези, които са дали живота си за съществуванетона демократична България и свободна Европа.Общинският съветник НикодимСтоянов също приветства всички присъстващи и разкри любопитни исторически фактиотносно честването на празника.

На церемонията по повод 71-та годишнина отпобедата над фашизма присъстваха и заместник-кметовете Янчо Илиев, Кунчо Гайдови Илия Джингов, председателят на Общински съвет Адам Адамов, общински съветниции редица представители на руската диаспора в града. В края на церемонията бяхаподнесени венци и цветя пред паметната плоча на загиналите във войните нашисъграждани, както и пред Руския паметник в града.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега