Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие засия в приказни коледни светлини

Поморие засия в приказни коледни светлини

Превърналото се в традиция запалване светлините на елхата отново беше дочакано от десетки развълнувани хора.

Коледното дърво на Поморие грейна в пространството до НЧ"Просвета 1888", а небето над града бе озарено от пъстроцветни фойерверки.Превърналото се в традиция запалване светлините на елхата отново беше дочаканоот десетки развълнувани хора.

Най-малките зрители бяха и най-нетърпеливи,децата помогнаха на кмета Иван Алексиев да отброи последните мигове и да включимногобройните лампички. Заедно с него на откритата сцена се качиха и заместник-кметоветеЯнчо Илиев и Кунчо Гайдов. 

"На прага смена новата година, очакваме я с нови надежди и желания, но първотрябва да изпратим старата и е нормално всеки един от нас да направи своятаравносметка за отминалите месеци. Ние като екип също го направихме и смятам, че2016 беше успешна, мирна и благодатна. Благодатна за туризма, залозарите, за рибарите, за града ни",каза кметът Иван Алексиев и пожела на всички още по-успешна ищастлива 2017.

Тържественотозапалване бе последвано от концерт на Владимир Ампов – Графа. На откритатасцена под елхата се представиха децата от Детските градини „Детелина” и„Веселушко”, талантите от ЦПЛР – Общински детски комплекс Поморие и музикантитеот Общинския духов оркестър.

Освен новото13-метрово коледно дърво, тази година Поморие посрещна празниците с красива нова украса, два светещи цветнифонтана и изобилна културна програма. Коледното настроение бавно завладяваПоморие, неговите жители и гости.

Вече текат номинациите за десетте най-добри спортисти,чиято пищна церемония по награждаване предстои съвсем скоро. В ход е и конкурсът за най-оригинална външна украса на сгради,а до 15 декември всички поморийски деца ще могат да изпратят писмата си до ДядоКоледа благодарение на специалната пощенска кутия, поставена вцентъра на града.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега