Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поморие затанцува

Поморие затанцува

Градусът на настроението се покачи, благодарение на инициативата „Да раздвижим Поморие”. Малки и големи се впуснаха в танци, а горещите точки бяха на две места. На централния площад и в кв. „Св. Георги” участниците демонстрираха мащабен флашмоб.

Градусът нанастроението се покачи, благодарение на инициативата „Да раздвижим Поморие”.Малки и големи се впуснаха в танци, а горещите точки бяха на две места. Нацентралния площад и в кв. „Св. Георги” участниците демонстрираха мащабенфлашмоб.

Едната група започна с дефиле от кафе „Градина” и с танцови стъпкистигна до площад „Св. Св. Кирил и Методий”, където се изви дълго хоро. Участницитесе забавляваха с танци, под ръководството на професионалните танцьори Владимир Данаилов,Никола Абрашев, Ивелина Джафарова и Звездомир Шутов. 

В квартал „СветиГеорги” дефилето започна от двора на ОУ “ХристоБотев”  и продължи до градинката предчиталище „Светлина 1939”. Там участниците танцуваха, водени от Веселин Тодоров,Лиляна Христова и треньора по тае-бо Веселина Хрусафова. В инициативатасе включиха децата от детските градини „Веселушко” и „Детелина”, ученици от СОУ„Иван Вазов” и ОУ „Христо Ботев”, възпитаници на клуповете по спортни и народни танци, зумба,айкидо и тае-бо и много граждани и гости на града.

„Да раздвижимПоморие”се организира от Община Поморие, в рамките на ежегодната седмица нафизическата активност, която се провежда в цяла Европа – MOVE WEEK. Кампаниятапопуляризира спорта и неговото важно значение за здравето и духа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега