Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Португалско фадо ще звучи под звездите на остров "Света Анастасия"

Португалско фадо ще звучи под звездите на остров "Света Анастасия"

Жоана Амендоейра пристига в Бургас на 14 август.

Жоана Амендоейра е една от най-популярните фадо певици от "ново поколение". Гласът й придава на фадото различно звучене и нов живот, без да се отклонява от традицията. Едва на 13 години тя печели първата си награда в "Grande Noite do Fado do Porto". Днес, след 20 години на сцената като фадо изпълнител, тя има зад гърба си девет албума и концерти на най-престижните сцени в света.

Пред БНТ Жоана Амендоейра споделя: "Силата на любовта променя посоката на нашия живот. Смятам, че песните трябва да създават усещане за светлина. В този смисъл предпочитам да пея повече за красивата, а не за тъжната любов и предателствата. Но в крайна сметка във фадото има всичко, защото е отражение на нашия живот. Фадото е живот, а животът не е само тъга или щастие. Музиката може да ни пренесе в различен свят и да ни срещне с много различни култури. Да мечтаем или да си спомняме за това, което сме преживели, докато слушаме някоя песен. Музиката носи силата, която идва от сърцата и душите ни. Без нея животът ни щеше да бъде много по-тъжен".

Бургазлии и гостите на града ще имат възможността да се насладят на музиката на Жоана Амендоейра на 14 август, при това на едно от най-романтичните места в района - остров "Света Анастасия".

Програма:

19:30-20:00 часа - Отплаване от "Магазия 1"
21:00 часа - Начален час на концерта
23:00 часа - Отплаване към Бургас

Билети можете да закупите от Туристически информационен център "Часовника" и от касата във фоайето на "Магазия 1". Цената е 19 лева и е с включен транспорт до острова. Повече информация и предварителна резервация можете да получите на телефон: 0882 004 124 - всеки ден от 09.00 до 17.00 часа и мейл: reservations@gotoburgas.com

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега