Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Постоянен арест за обвинения в умишлено убийство на 19-годишна айтозлийка

Постоянен арест за обвинения в умишлено убийство на 19-годишна айтозлийка

За това престъпление се предвижда наказание „Лишаване от свобода“ от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Бургаският окръжен съд взе мярка за неотклонение "Задържанепод стража" спрямо 27-годишния столичанин, задържан за умишленото убийство на младо момиче в Айтос. Определението може да бъде обжалвано или протестирано пред Апелативен съд – Бургас в тридневен срок.

Припомняме Ви, че мъжът бе задържан за това, че на 16-и юни, между 19:30 и 20:00 часа нанесъл тежък побой на 19-годишната си приятелка и майка на детето му. Тийнейджърката била открита в безсъзнание в жилище на айтоската улица “Хаджи Димитър”.

Момичето имало множество рани по главата и тялото. Въпреки усилията на лекарите в реанимационното отделение, 19-годишната айтозлийка починала. За това престъпление се предвижда наказание „Лишаване от свобода“ от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Двамата живеели на семейни начала, имали и дете на две години и осем месеца. Има данни, че вероятно младата жена е била обект на домашно насилие. По данни на МВР 27-годишният мъж, извършител на престъплението, е изтърпял 6-годишна ефективна присъда, излязъл е скоро от затова. Причината за побоя е скарване, свързано с детето им.

Съдебната инстанция взе предвид и заключението наизготвената съдебномедицинска експертиза, установяващо, че непосредственатапричина за смъртта на младото момиче е черепно-мозъчната травма, а също, чеконстатираните при огледа и аутопсията множество увреждания по лицето и тялотона пострадалата са причинени от множество удари с твърди тъпи предмети, каквитоса юмруци и меки обувки.

По мнението на настоящия състав наОкръжен съд – Бургас е реална и опасността обвиняемият Теньо Е. да се укрие илида извърши престъпление, ако не му бъде взета най-тежката мярка занеотклонение „Задържане под стража“, която същевременно ще обезпечиприключването на наказателното производство в разумен срок.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега