Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Потвърждават се очакванията за нова валежна обстановка в близките дни

Потвърждават се очакванията за нова валежна обстановка в близките дни

Потвърждават се очакванията за нова валежна обстановка в близките дни, както и рязко и съществено застудяване, при което очакваните валежи навсякъде ще преминат в сняг, но преди това и днес ще бъде по-топло от обичайното за средата на декември

Потвърждават се очакванията за нова валежна обстановка в близките дни, както и рязко и съществено застудяване, при което очакваните валежи навсякъде ще преминат в сняг, но преди това и днес ще бъде по-топло от обичайното за средата на декември, особено в югоизточните райони от страната, където вятърът ще остане от югозапад, временно силен, и там температурите следобед на места ще достигнат до 17° - 18°. В останалата част от страната вятърът ще се ориентира от северозапад и максималните температури ще бъдат от 9° до 14°, съобщи БНТ.

В близките часове облачността ще продължи да се увеличава и е започнат валежи от дъжда - първо в Северозападна, до края на деня - в Западна и Централна България, а през нощта - в цялата страна. Ще продължи да вали утре, като на много места ще има значителни количества.Още преди обяд в планинските райони и на отделни места в Североизточна България дъждът ще преминава в сняг, а до края на деня мокър сняг ще завали и на много места в останалата част от страната. Ще започне да се образува снежна покривка. Вятърът ще се ориентира от север-североизток, ще е умерен, в Източна България - временно силен и температурите през деня вместо да се повишават, ще се понижават. По планинските проходи и в Североизточна България ще има условия за виелици и навявания.

Дъждовно и ветровито ще е по Черноморието. Ще духа умерен, временно силен вятър от север-североизток. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.Много ветровито време и в планините. Ще духа умерен, временно силен вятър от североизток. Ще е облачно с валежи от сняг.Ще има условия за виелици и навявания, а температурите рязко и съществено ще се понижат.

През нощта срещу събота валежите навсякъде ще преминат в сняг. В събота в северните райони валежите ще спират, но в южната половина от страната ще продължат през целия ден. Ще остане ветровито, с условия за виелици и навявания. В неделя валежите ще спрат, но температурите ще продължат да се понижават.Такава е прогнозата за времето.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега