Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пожар в нощен клуб в Букурещ продължава да взима жертви, дни след потушаването му

Пожар в нощен клуб в Букурещ продължава да взима жертви, дни след потушаването му

11 дни след избухването на пожар в нощен клуб в Букурещ, броят на загиналите при инцидента продължава да расте. Тази сутрин той достигна 50 души след смъртта на 18-годишно момиче и 19-годишно момче.

11 дни след избухването на пожар в нощен клуб в Букурещ, броят на загиналите при инцидента продължава да расте. Тази сутрин той достигна 50 души след смъртта на 18-годишно момиче и 19-годишно момче. Двамата бяха сред пострадалите при пожара, транспортирани до клиники във Великобритания, съобщава Медиафакс.

Пожарът се разрази във вечерта на 30-и октомври и отне живота на 26 души. Около 180 души бяха пострадалите, приети в медицински заведения в румънската столица. Над 30 от тях бяха транспортирани за лечение в чужбина. В рамките на последните 11 дни живота си загубиха още 24 души, пострадали тежко при пожара - с критични изгаряния и респираторни проблеми. С това общият брой на жертвите достигна 50.

Междувременно, собствениците на бара бяха задържани от властите по подозрение за небрежност, довела до инцидента. Според разследващите, клубът е бил с надхвърлен капацитет, като в него са се забавлявали над 400 души в трагичната нощ.

Инцидентът стана причина за масови протести в цялата страна и оставката на премиера Виктор Понта. На негово място бе назначен бившият еврокомисар по селското стопанство Дачиан Чолош.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега