Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ПП-ДБ: ГЕРБ и ДПС измислиха фалшивата новина, че се готвят манипулации с машинния вот

ПП-ДБ: ГЕРБ и ДПС измислиха фалшивата новина, че се готвят манипулации с машинния вот

Христо Иванов допълни, че се прави опит да се експлоатира поредната конспиративна теория.

"ГЕРБ губят изборите в София и други големи общини и заедно с ДПС измислиха тази фалшива новина, че се готвят манипулации с машинния вот". Това заяви на брифинг на ПП-ДБ съпредседателят на парламентарната група Атанас Атанасов.

Според него „всичко тръгва от митична справка на ДАНС, която на всичкото отгоре е подписана от заместник-председателя на ДАНС”.

„В по-спокойна обстановка след изборите ще трябва да изясним какво съдържа тази справка”, заяви Атанасов. Според него е най-добре ДАНС да не се занимава с изборите. "Нека ЦИК да решават - да има или да няма машинно гласуване", призова Атанасов. 

Кирил Петков заяви, че е очаквал "предизборни циркове", а случилото се днес е надминало всичките му очаквания. "Ние знаем, че те губят изборите в София, чудят се какво да измислят, просто сменят темите. Въобще не ни е страх да излезем изцяло на хартиен вот", заяви Петков. 

Христо Иванов допълни, че се прави опит да се експлоатира поредната конспиративна теория. "Всички български граждани, с елементарна техническа грамотност, знаят, че машините отдавна не отчитат изборния резултат", заяви Иванов. Той призова ЦИК и ДАНС да не бъдат въвлечени в манипулации. "Всеки ще си понесе отговорността, но това не трябва да се отразява на начина на провеждане на изборите", заяви Иванов. Той е уверен, че всички твърдения от днес ще се разпаднат след изборите като зле инсценирана постановка.

Божидар Божанов заяви, че машините са принтери и кодът не отчита резултата. "Не може да се твърди за каквито и да било манипулации, при положение че накрая хората броят това, което е излязло от машината", допълни Божанов. 

"Единственото тайно нещо в целия процес са трите пароли, които членове на ЦИК са написали на лаптоп, те останаха в техните глави, на лаптопа, който занесоха в касата на ЦИК, в тяхната сграда", заяви Божанов.

Източник: Nova
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега