Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Правителството отпусна още 5 млн. лева на Държавната агенция за бежанците

Правителството отпусна още 5 млн. лева на Държавната агенция за бежанците

Средствата ще послужат за изхранването на търсещите закрила лица, охрана на центровете и текуща издръжка на териториалните поделения на агенцията.

Правителството одобри допълнителниразходи по бюджета на Министерството на вътрешните работи, с които се отпускат нови 5 млн лева на Държавната агенция забежанците. Средствата ще послужат за изхранването на търсещите закрила лица, охрана на центровете и текуща издръжка на териториалнитеподеления на агенцията.

Предвидени са средства и за оборудване наМеждуведомствен координационен център за противодействие на контрабандата иконтрол на движението на рискови стоки и товари. Щатът на Агенцията ще се увеличи със 100 души, за сметка на щатната численост на МВР.

Увеличаването на персонала на агенцията ефинансово осигурено до 14 юни 2016 г. от Европейската комисия на основание наподписано на 29 май 2015 г. Споразумение за изпълнение за срок от една годинана „План за спешни мерки“ по Фонд „Убежище, миграция и интеграция“.

Така ще сесъздадат минимални условия за изпълнение на дейностите по предоставяне намеждународна закрила на чужденци в страната в отговор на новите реалности ипредизвикателствата, настъпили в резултат на запазващата се тенденция за трайноувеличаване на кандидатите за закрила към България.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега