Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Правят онлайн обществено обсъждане на Плана за развитие на Бургас през следващите 6 години

Правят онлайн обществено обсъждане на Плана за развитие на Бургас през следващите 6 години

Във връзка с разработването на План за интегрирано развитие на община Бургас (ПИРО) за периода 2021-2027 г. на 18 декември 2020 г. ще се проведат поредица от обществени обсъждания, съобщават от Общината.

Във връзка с разработването на План за интегрирано развитие на община Бургас  (ПИРО) за периода 2021-2027 г. на 18 декември 2020 г. ще се проведат поредица от обществени обсъждания, съобщават от Общината. 

Целите на обсъжданията са да се представят на широката общественост предложенията за приоритетни зони за въздействие на община Бургас  до 2027 г. Предвид спазване на противоепидемичните мерки и забраната за организиране на мероприятия на закрито всички обсъждания ще бъдат провеждани онлайн чрез платформата Zoom.

"За да обхванем по-широк кръг от заинтересовани страни ще се проведат 3 последователни обсъждания, съответно от 10:00 ч., 14:00 ч. и 16:00 ч., за да могат обсъжданията да бъдат конструктивни, всяко от тях ще обхваща средно по 20 души. Необходимо е предварително да заявите участието си на ел.поща: piroburgas@abv.bg, като посочите име, ел.поща и час, в който ще можете да се включите. На ел. поща, която сте посочили ще изпратим линк за провеждане на събитието, чрез който ще можете да вземете участие онлайн. Ако не получите мейл с обратна връзка означава, че капацитета за общественото обсъждане се е запълнил, тогава, моля използвайте и опцията изпращане на коментари по ел.поща. Благодарим предварително за разбирането!", пишат от Общината.

За всички, които няма да имат възможност да присъстват на обсъждането, може да разгледат качените материали на страницата на Община Бургас или директно да отворят приложението и да изпратят своите препоръки и забележки на ел.поща: piroburgas@abv.bg.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега