Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пребитото от мащехата си двегодишно дете почина

Пребитото от мащехата си двегодишно дете почина

Пребитото от мащехата си дете почина, съобщава ИА „Фокус“. Двегодишният Йордан от с. Дрянковец, Бургаско, не успя да се пребори с травите си, въпреки усилията на лекарите и направените му операции. Момчето бе прието в МБАЛ Бургас на 9-ти дкември с черепно-мозъчна травма и множество наранявания по тялото, с опасност за живота.

Пребитото от мащехата си дете почина, съобщава ИА „Фокус“. ДвегодишниятЙордан от с. Дрянковец, Бургаско, не успя да се пребори с травите си, въпрекиусилията на лекарите и направените му операции. Момчето бе прието в МБАЛ Бургасна 9-ти дкември с черепно-мозъчна травма и множество наранявания по тялото, сопасност за живота.

Детето е починало на 28-ми декември около 22 ч. в болница „Св. Марина” във Варна, където е преместено заради особено тежкото сисъстояние. Освен травмите си, детето е имало и пневмония, обяснява проф.Риналдо Шишков, зам.-административен директор в болницата.

Припомняме ви, че Йордан стана жертва на жесток побой от страна на мащехатаси, довел до тежкото състояние на детето. По първоначални данни двегодишниятмалчуган системно страдал от “нервността” на втората съпруга на баща си. Едвамесец по-рано двегодишният малчуган постъпва в айтоската болница с хематом.Обяснението на мащехата е, че паднал при игра и се наранил. Освободен е след няколко дни за домашно лечение, но седмици по-късно отновое приет, този път в тежко състояние със следи от множество удари по цялото тялои черепно-мозъчна травма, сочещи за упражненото спрямо детето насилие.

По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител вРайонна прокуратура – Айтос, макар че детето е било пребито от 23-годишнатамащеха Ганка Димитрова, която е в напреднала бременност. Първоначално тя безадържана за 24-часа, но след това бе освободена.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега