Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Преди да кажеш "Да"! Началото на сватбената подготовка

Преди да кажеш "Да"! Началото на сватбената подготовка

Екипът на PoligrafF.net и Сватбена агенция „White Magic“ ще ви придружат по пътя от първия ден на планирането до самия олтар. Какво ви очаква, как да се справите, защо сватбеният агент е важна фигура и какви са правилата за гостите – всичко това ще научите през следващите месеци в рубриката „Преди да кажеш „Да!“

„Човек и добре да живее, все някога се жени“, казват някои. Но ниепредпочитаме да гледаме на сватбеното тържество като на най-щастливия ден отживота на една двойка. Този ден дава началото на новото семейство и дваматавлюбени имат възможността да се отдадат един на друг. Но преди да каже „Да“, всякадвойка младоженци трябва да „оцелее“ при подготовката на сватбеното тържество.Екипът на PoligrafF.net и Сватбена агенция „White Magic“ ще Ви придружат по пътя от първия ден напланирането до самия олтар. Какво Ви очаква, как да се справите, защосватбеният агент е важна фигура и какви са правилата за гостите – всичко товаще научите през следващите месеци в рубриката „Преди да кажеш „Да“

Когато имате проблем с автомобила си, посещавате автосервиз. Ако Ви се развалинякакъв ел. уред, ще се доверите на техник. Макар у нас професията „сватбенагент“ да е сравнително млада, все повече двойки се обръщат към професионалист,който да им помогне в организирането на сватбеното тържество. Все пак, сватбататрябва да е щастливо събитие, а не изтощаващ период от живота на младоженците.

Заедно с Красимира Автанска от Сватбена агенция „White Magic“ систематизирахме основните стъпки, които очакватмладоженците в началото на организацията. Поговорихме си и за значението на сватбенияагент и добрия екип, както и за това, че всяко младо семейство трябва даорганизира сватбата на мечтите си, без да се предоверява на чужди съвети иизисквания.

„Това, което съветвам всяко бъдещо семейство е да се довери на специалист,който да им помогне да избистрят идеите си, да намерят себе си. Винаги имказвам – търсете, говорете, проврете агентите във Вашия град и открийте този,който най-много Ви допада, който ще Ви даде най-красивите спомени от сватбенияден“, сподели с нас Автанска. Като всяка творческа дейност, дизайнът и организацията също носят почеркана своя творец. В този ред на мисли, най-важното е сватбената двойка даразпознае най-подходящия специалист, който да се заеме с подготовката натържеството. Съветът към всички бъдещи семейства е – не се предоверявайте.Макар форумите на пръв поглед да са добър източник на впечатления относноработата на специалиста, възможно е един клиент да е много доволен, но друг дае останал разочарован.

След като откриете своя специалист, споделете му идеите си. Независимоколко са щури, объркани, хаотични или различни. По този начин ще позволите напрофесионалния агент да научи повече за Вас и вашите вкусове. На по-късен етаптова ще изиграе важна роля в подготовката. Най-добре е да систематизирате нещата,които Ви харесват, в папка – дигитална или хартиена. Така, нещата които са Вихаресали в първия момент, но след това ентусиазмът Ви към тях е намалял, можеда бъдат премахнати или заменени от нещо концептуално по-подходящо.Първото, което двойката трябва да направи, е да избере дата и локация.

Предвид промяната в сезоните през последните години, есенна/лятна/пролетнасватба вече са размити понятия. Въпреки това точният ден е важен, както задвойката като емоция, така и за резервирането на място и екип. Добре е това дасе случи възможно най-рано, за да сте сигурни, че Вашата избрана локация/екипще бъдат свободни.А под екип разбираме всички онези, които ще се погрижат за настроението испомените от деня – анимация, фото и видео заснемане. Обикновено, затържеството се грижи DJ, който едновременно с това води програмата на вечерта, танцьори имузиканти, възможно е да има и отделен водещ и някаква шоу програма. Тезипрофесионалисти също са доста заети, което означава, че ранната резервация надатата Ви гарантира точния човек за Вашия ден.

Мястото също е важно, тъй като то трябва да отговаря на идеите Ви заестетическо оформление и тема на сватбата. Морско тържество в синьо и зеленотрудно ще се получи в заведение с битов стил, а алпийски ръстик далеч няма да се връзва съссредиземноморски ресторант. След като тези неща са изяснени, а мястото и екипът – резервирани, двойкатавече може да си отдъхне – трудната част е преминала. В оставащото време досватбата, двамата могат да се съсредоточат върху по-приятните избори – тоалети,аксесоари, цвят, украса и тема на сватбата.

Тук ще бъде от полза сватбенатапапка. Професионалистите препоръчват – отваряйте я и преглеждайте съдържаниетоведнъж в седмицата. Това, което вече не ви допада или не се връзва с останалитенеща – изтрийте. Така, когато дойде време за оформяне на концепцията, вече щеимате готова идея.Но най-важното е всяка двойка сама да направи тези избори, без да сесъобразява с вкуса на родителите и приятелите си. Все пак, това е Вашият ден итой трябва да отразява Вашата същност. Това важи както за темата, цветовете иукрасата, така и за екипа, с който ще работите. А как да го изберете и какво датърсите, ще научите в следващата глава от нашата рубрика „Преди да кажеш „Да“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега