Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Преди да кажеш "Да"! Сватбените тоалети

Преди да кажеш "Да"! Сватбените тоалети

Един от най-вълнуващите моменти от подготовката на сватбата е изборът на булчинска рокля. Дори цял живот да сте си представяли какво ще облечете в най-щастливия ден от живота си, често може да се окажете изненадани от изобилието, от което трябва все пак да изберете.

Един от най-вълнуващите моменти от подготовката на сватбата е изборът набулчинска рокля. Дори цял живот да сте си представяли какво ще облечете внай-щастливия ден от живота си, често може да се окажете изненадани отизобилието, от което трябва все пак да изберете. Тази седмица екипът на PoligrafF.net и Сватбена агенция „White magic“ ще Ви сподели някои от най-важните неща, свързани с тоалетите намладоженците.

Първото и най-важно нещо, по отношение на тоалета, е че той трябва да еудобен. Не съществува правило или закон, който да повелява какво трябва да еоблеклото на бъдещото семейство в сватбения ден. Младоженците ще прекарат втези дрехи целия ден и трябва да си осигурят комфорт. Това важи както забулчинската рокля, така и за тоалета на младоженеца. Желателно е и предварителнода „разтъпчете“ обувките си и за всеки случай да подготвите резервни, които даса по-удобни.

Роклите без презрамки и с големи и пищни поли може да са приказно красиви,но със сигурност не са най-удобният избор. Бюстиетата постоянно се смъкват, акупищата слоеве плат и дългите шлейфове пречат както на танците, така и наонези моменти, в които имате нужда от помощ в тоалетната и придвижването.Замислете се, дали желаете да прекарате вечерта в наместване на роклята си ипритеснение.

В случай, че мечтаете точно за такъв тоалет, според етикета е напълнопозволено, да не кажем желателно, по време на сватбения прием да сменитероклята си с нещо по-удобно. „Това е Вашият ден. Редно е да можете датанцувате, да се забавлявате, а не да прекарате вечерта в наместване на роклятаси, или да седите на стола заради нея“, съветва Красимира Автанска от Сватбенаагенция „White magic“.

Традицията на пищната бяла рокля датира от Викторианската ера. За първата„бяла булка“ се смята кралица Виктория, която се венчала за принц Албърт вбогато украсена бяла рокля в средата на 19-и век. Оттогава до днес този етикете обхванал на практика целия свят, като цветът е символ на чистотата инепорочността на младоженката.

Е, днес отдавна сме напуснали Викторианската епоха, така че не бива да сепритеснявате, ако предпочитате да заложите на друг цвят. Все повече булки посвета заместват бялото с любимия си нюанс, а пищните рокли с по-скромни, носъщо толкова ефектни модели. Ако бялата рокля не е Вашата мечта – намерете най-подходящатарокля за Вас самите,  нека бъде такава,каквато винаги сте мечтали.

При аксесоарите съветът на специалистите е да бъдем пестеливи. Саматасватбена рокля, булчинският букет, гримът и прическата са достатъчно ефектни ине се нуждаят от много допълнения. Изберете атрактивни обеци, сложете цвете вкосата си, или включете в прическата семпла тиара. Тежките огърлици и обемнитегривни създават усещане за претруфеност и дори най-красивото бижу може да Випрати на ръба на лошия вкус. В случай, че не се нуждаете от чанта, не добавяйтетова перо в бюджета си – телефонът може да остане изключен, а продуктите заредакция на грима можете да поверите на приятелка.

Тоалетът трябва да бъде съобразен и с темата на сватбата – цветовата гама,декорацията и мястото. Приказната рокля с воали някак не се връзва с рустик илиуестърн декорите, а в бялата феерия предизвикателен тоалет в агресивни цветовеще бъде грубо допълнение. Освен това, дългите и пищни рокли не са многоподходящи за плажа, например. Дрехите на младоженецът също трябва да се„вържат“ с булчинската рокля и темата на сватбата.

Най-разпространено при мъжете е да обличат костюм с вратовръзка/папийонка.Но ако младоженецът предпочита по-лек тоалет – нежната половинка трябва да сесъобрази с това. Особено при лятна сватба, тържество на открито, на плажа илипри високи температури, тъмното сако и вратовръзката могат да се превърнат вистинско мъчение. И много бързо след церемонията остават забравени върху някойстол.

Вместо това, новите тенденции позволяват по-семпли, но ефектни комбинацииот лен и шалове, бижута, свободни ризи от по-лек материал, които оставятусещане за свежест в и без това силно емоционалния и уморителен ден. Екипът на „White magic“ споделя, че и у нас такива сватби не липсват. Все повече младоженцизахвърлят класическия стил и добавят по нещо от себе си към традицията,залагайки на удобен и приятен в летните жеги тоалет.

Все повече набира популярност и тенденцията младоженците да избират тоалетив духа на националната носия. Интерпретации на традиционното облекло сенаблюдават в множество западноевропейски тържества, но все по-често този тренднавлиза и у нас. За целта не е необходимо да търсите автентична носия, а едостатъчно да се спрете на тоалет с етномотиви и кройки, близки до тези натрадиционното национално облекло.

Важно е да уточните в поканата, ако сватбата Ви има задължителен дрескод.За гостите е важно да знаят, че при липса на такова уточнение, етикетътповелява вечерно облекло, без деним и предизвикателни, изрязани рокли.Свръхвисоките обувки само ще Ви пречат на плажа и на поляната, а кецовете имаратонките са напълно изключени.

След като тоалетите вече са избрани, можете да си отдъхнете. А следващияпът в рубриката „Преди да кажеш Да“ ще разгледаме ролята на родителите вподготовката и тържеството.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега