Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Предимно слънчев четвъртък, живакът удря 18-23 градуса

Предимно слънчев четвъртък, живакът удря 18-23 градуса

Предимно слънчево ще бъде времето в четвъртък, предвиждат метеоролозите от НИМХ към БАН. Вятърът ще стихне, а облачността ще се разкъса. Въпреки това ще усетим понижение на температурите, в сравнение с топлата сряда. Днес максималните ще достигнат между 18 и 23 градуса.

Предимно слънчево ще бъде времето в четвъртък, предвиждат метеоролозите от НИМХ към БАН. Вятърът ще стихне, а облачността ще се разкъса. Въпреки това ще усетим понижение на температурите, в сравнение с топлата сряда. Днес максималните ще достигнат между 18 и 23 градуса.

Минималните температури ще бъдат между 8 и 12, а максималните ще достигнат 23 градуса в Югозападна България. В столицата термометрите ще отчетат максимум от 18 градуса, а в Бургас - около 19. Въпреки понижението, и днес стойностите остават над средните за второто десетдневие на ноември.

По Черноморието се очаква слаб вятър от запад-северозапад. Морето ще бъде спокойно, с вълнение от 1-2 бала. Температурата на водата е около 13-14 градуса.

Повече слънце, но без промяна в температурите ни очаква в петък. Тогава облачността ще се разкъса над по-голямата част от страната. Това, обаче, няма да повиши температурите и минималните ще се движат в порядъка 6-11, а максималните ще бъдат между 17 и 24, в Бургас - около 18.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега