Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Представиха проекта за новата сграда на Спортното училище в Бургас пред премиера Денков

Представиха проекта за новата сграда на Спортното училище в Бургас пред премиера Денков

Спортно училище „Юрий Гагарин“ е сред първите 15 от 2200 училища, преминали двата етапа на одобрение на концепция и единственото от втора категория.

Директорът на Спортно училище „Юрий Гагарин” Янчо Стойчев получи подписания договор за изграждане на STEM център по Плана за възстановяване и устойчивост, връчен от проф. Галин Цоков - министър на образованието и науката.

Янчо Стойчев използва възможността да запознае министър-председателя акад. Николай Денков и министъра на образованието и науката проф. Галин Цоков с презентация на „Проект за изграждане на сграда на спортно училище, с прилежащата спортна инфраструктура и общежитие”. Освен подробности за проекта, презентацията съдържа и информация успехите на учениците през последните 50 години и настоящото състояние на сградата, в която се помещава училището. Домакини на събитието бяха 90-о СУ „Ген. Хосе де Сан Мартин“ в София.

Спортно училище „Юрий Гагарин“ е сред първите 15 от 2200 училища, преминали двата етапа на одобрение на концепция и единственото от втора категория. 

„Изказваме благодарност на Община Бургас, Министерството на образованието и науката и Министерството на младежта и спорта за съдействието, взаимопомощта и успешното партньорство във всички проекти през годините.“, заявиха от СУ „Юрий Гагарин“.

„Ние сме длъжни на всички деца, които обучаваме, да им предоставим качествена среда на образование и тренировка. Именно поради тази причина чувстваме отговорността да сме перфектни в изграждането на концепции. Освен STEM, ние работим и по концепция „Ремонт и рехабилитация на общежитие”, където ще ремонтираме по-голямата част от сградата. Също така сме разработили концепция за изграждането на изцяло нова сграда на Спортното училище, заедно със спортни бази и общежитие по програма „Развитие на регионите” - Интегрирани териториални инвестиции.“, сподели директорът Янчо Стойчев. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега