Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Представят най-новата класна стая на открито в Бургас

Представят най-новата класна стая на открито в Бургас

За официален гост на събитието е поканен кметът на Бургас Димитър Николов

Най-новата класна стая на открито в Бургас ще бъде официално представена на 24 юни от 14:00 ч. За официален гост на събитието е поканен кметът на Бургас Димитър Николов.Тя ще се намира на територията, която Иновативно СУ „Константин Петканов” придоби  преди няколко месеца. Проектът се реализира със съдействието на Община Бургас. 

Програмата ще започне с ритуал, посветен на празника Еньовден – 24 юни. "За целта нашите ученици ще  изработят красив цветен венец, през който всеки от гостите ще премине за здраве и късмет", казват домакините.

Класната стая ще бъде "отворена" за всички деца и учители, които проявят интерес към занимания сред природата. Първата инициатива, която ще се проведе там, ще е ученици от 5-ти и 6-ти клас. Те ще представят своята проектна работа, свързана с Минерални бани Бургас. Темите, върху които децата работиха през последния месец, са в четири направления: минералните води; историята на Минералните бани от древността до наши дни; флората и фауната на парка; възстановяването на парка и превръщането му в зона за отдих и събиране на спомени.

Друга интересна инициатива ще е поставянето на пощенска кутия под дърветата. В нея всеки гост на парк Минерални бани ще може да пуска своите спомени, преживявания и впечатления. Идеята е след време тези истории да бъдат обработени от децата и да се включат в малка импровизирана електронна книга. За медиите, които желаят да отразят събитието, е предвиден транспорт, който тръгва от 12:00 ч. пред сградата на СУ "Константин Петканов". 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега