Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Премиерът Донев: И днес България има нужда от опълченци и идеалисти

Премиерът Донев: И днес България има нужда от опълченци и идеалисти

„Да носиш България в ума и сърцето си не е отживелица. И днес родината ни има нужда от своите опълченци по дух и своите идеалисти по душа"

Българската свобода има свой връх - той се нарича Шипка. Всяка педя земя разказва драматичната история на българската свобода. Връх Шипка е свято място, което не търпи нечисти думи и недостойни постъпки. Връх Шипка е място, в което се стъпва като в храм - с вяра в сърцето, смело, но тихо, защото под нозете ни стоят костите на опълченците, които браниха този връх до последен дъх. Днес, когато честваме 145 години от Освобождението на България, ние се прекланяме пред паметта на хилядите знайни и незнайни българи, които, изправени пред избора свобода или смърт, избраха България. Това каза служебният премиер Гълъб Донев.

„Да носиш България в ума и сърцето си не е отживелица. И днес родината ни има нужда от своите опълченци по дух и своите идеалисти по душа. Които ще се отрекат и ще загърбят личните си интереси и стремежи и ще се отдадат на общонационалната кауза за свободна, независима и силна България. Това е наследството, което ни завещаха опълченците на Шипка”, добави министър-председателят.

Според Донев от връх Шипка най-добре се виждат идните български дни, където „бъдещето зависи от усилията да застанем един до друг и да определим общата посока на развитието ни като общество”.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега