Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

За шеста поредна година! Българовско шествие даде старт на празника в Бургас /Снимки и видео/

За шеста поредна година! Българовско шествие даде старт на празника в Бургас /Снимки и видео/

"Вярваме, че един народ трябва да гледа напред към светлото и модерно бъдеще, но да помни и да съхранява славното си минало". Това каза организаторът на "Българовското шествие" Пламен Карашев.

Стотици бургазлии и гости на града се включиха в автошествие, което стартира в 10:00 часа на Морска гара и приключи малко преди 11:00 часа в град Българово. Събитието се проведе за шеста поредна година навръх националния празник на България.








"Вярваме, че един народ трябва да гледа напред към светлото и модерно бъдеще, но да помни и да съхранява славното си минало". Това каза организаторът на "Българовското шествие" Пламен Карашев и благодари на семейството си и на партньорите на инициативата в лицето на  Община Бургас, мото клуб New Race MCC, ОД на МВР Бургас, Пристанище Бургас ЕАД и Кметство Българово. "...За да може днес точно тук от Морска гара, модерното място на град Бургас, да се върнем по един красив, вълнуващ начин назад към корените ни - там в Българово, където са посечени през 1878 г. всички онези забравени във времето християни", допълни Карашев.  








Освен хора с национални носии и трибагреници, на Морска гара имаше и ученици от СУ "Добри Чинтулов" със странджански каба гайди, които събраха погледите и заслужено обраха овациите с изпълнението си на странджански народни песни. Спортистите от КСА „Нефтохимик 2011“ – Бургас бяха подготвили специално представление за участниците и зрителите, които им се отблагодариха с дарения в специалнаа кутия, за да бъдат закупени сценични трика за предстоящите им спортни изяви. При приключването на шествието в Българово символично бе вдигнат и националния флаг в центъра на града. 






Още снимки очаквайте по-късно днес в официалната ни страница във фейсбук -ТУК!

Българовско шествие НА ЖИВО!

Публикувахте от PoligrafF.net в Четвъртък, 2 март 2023 г.
-------------

Стартът на Българовското шествие в Бургас!

Публикувахте от PoligrafF.net в Петък, 3 март 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега