Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

През февруари посрещаме китайската година на огнената маймуна

През февруари посрещаме китайската година на огнената маймуна

На 8-ми февруари 2016-а в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на Червената огнена маймуна. Според китайския хороскоп, маймуната е девета в цикъла от 12 знака. 2016-а е свързана с огъня като един от петте елемента, управляващи вселената, а късметлийският цвят за следващата година е червеният.

На 8-ми февруари2016-а в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която щепремине под знака наЧервената огнена маймуна. Според китайския хороскоп, маймуната е девета в цикъла от 12 знака. 2016-а е свързана с огъня като един от петте елемента, управляващи вселената, а късметлийският цвят за следващата година е червеният.

Маймуната се смята за знак на амбицията, активността, приключенията, но и пакостите. Родените под този знак са интелигентни, остроумни, любопитни, но и много пакостливи. Смята се, че родените в годината на маймуната са не само склонни, но и майстори на шегите и закачките, но зад пакостите им се крият единствено добри намерения. Маймуните бързо се учат, но имат нужда от някой, който да ги стимулира и вдъхновява.

Заради динамичния си начин на живот, родените под този знак обикновено са здрави. Боледуват най-вече заради преумората и голямото натоварване, с което се нагърбват постоянно. Годината на маймуната, обаче, може да се окаже не особено късметлийска за принадлежащите към тази зодия. Предстоят им успешни бизнес сделки и издигане в службата, но само ако се мобилизират и се фокусират върху задачите си, което понякога е трудно за тези динамични и разсеяни веселяци.

По-малко късмет ги очаква в сферата на любовта, ако са все още самотни. Колкото повече мечтаят за нея тази година, толкова повече тя ще им се изплъзва. За тези, които обмислят брак, обаче, 2016 е подходяща да узаконят връзката си, особено в средата на годината. В сферата на личните взаимоотношения, тази година маймуните ще завържат доста лични познанства и приятелства.

Подходящи партньори са заека или бика. Късметлийските им дни през 2016-а ще бъдат 14-то и 28-мо число от лунния календар на всеки месец. Цветовете са бяло, синьо и златно, а късметлийските цифри - 4 и 9.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега