Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Президентът: Когато ДАНС обслужва определи партии и личности, няма как да се преборим с корупцията

Президентът: Когато ДАНС обслужва определи партии и личности, няма как да се преборим с корупцията

Помолен за оценка на новото ръководство на ДАНС, държавният глава посочи, че то следва да докаже качествата си със своята работа.

Когато ДАНС обслужва определи партии и личности, няма как да се преборим с корупцията по високите етажи на властта. Това заяви президентът Румен Радев по време на брифинг пред журналисти. 

По думите му затварянето на очите за огромни нарушения и корупционни скандали без никакво действие е причината да няма никакви резултати в борбата с корупцията и години наред чужди шпиони действат из България. Помолен за оценка на новото ръководство на ДАНС, държавният глава посочи, че то следва да докаже качествата си със своята работа.   

В отговор на въпрос за информацията, че Португалия е предложила историци от Европейския съюз да участват в българо-македонската комисия по историческите въпроси, президентът отговори, че напредъкът зависи от конструктивния двустранен диалог. 

„Нямаме нужда от никакви посредници. Никой не познава по-добре нашата история от самите нас“, посочи държавният глава и отчете задълбочения разговор, проведен вчера с президента на Република Северна Македония Стево Пендаровски. 

„От нас зависи да проведем един откровен конструктивен диалог, базиран на историческите документи, на първоизточниците. Стъпките, които трябва да направим, не минават през другите европейски столици и оттам да бъде оказван натиск на България. В никакъв случай“, изтъкна президентът Румен Радев. По думите му трябва да се търси устойчиво и необратимо решение на въпросите със Северна Македония.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега