Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Президентът Радев: Каквато и да е съдбата на това правителство, трябва да се стигне до края

Президентът Радев: Каквато и да е съдбата на това правителство, трябва да се стигне до края

Според него каквато и да е съдбата на това правителство, трябва да се стигне до края и ако няма съответната политическа воля сред управляващит и в анкетната комисия в НС, и за в бъдеще ще има превзети институции.

"Изключително важно е да не позволим скандалите, които управляващите палят около себе си, меморандумите, които се подхвърлят, да не отклонят вниманието от основния въпрос - изсветляване на нерегламентираното влияние, изсветляване на всички тайни на магистратски клубове и стигане до сърцевината не само в съдебната система, а и откриване на политическите покровителства". Това каза пред журналисти президентът Румен Радев. 

"Една такава брутална изградена мрежа за влияние върху правосъдната система няма как да мине без политическо покровителство", допълни той. 

Според него каквато и да е съдбата на това правителство, трябва да се стигне до края и ако няма съответната политическа воля сред управляващит и в анкетната комисия в НС, и за в бъдеще ще има превзети институции.

"Спомням си ранното утро на 24 февруари точно преди две години с избухването на войната, когато поканих при мен министър-председателя и ресорните министри, и излязохме с общо обръщение и призив моментално да се прекратят военните действия и заклеймихме агресията на Русия срещу Украйна. Апелът трябва да бъде, особено към всички европейски държави, да търсим най-сетне автономно европейско решение - да търсим диалога, да търсим всички механизми, с които да се прекратят незабавно военните действия и да се седне на масата за преговори.", заяви президентът по повод годинината от началото на войната в Украйна.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега