Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Президентът Радев: Украйна настоява да води тази война, но сметката я плаща цяла Европа

Президентът Радев: Украйна настоява да води тази война, но сметката я плаща цяла Европа

"За съжаление точно в тези времена, българските управляващи нямат собствено мнение и позиция.", заяви президентът.

"Крайно време е да започчнем да мислим трезво и обективно за войната в Украйна." Това заяви държавният глава Румен Радев. 

"За съжаление точно в тези времена, българските управляващи нямат собствено мнение и позиция. Трябваше ли големите държави членки да заявят във Вилнюс, че ускореното приемане на Украйна в НАТО в момента е абсолютно неприемливо, за да започнат и нашите управляващи най-сетне да сменят позицията си. Точно заради тази си позиция бях яростно атакуван миналата година. Трябва ли да чакаме, освен министъра на отбраната на Великобритания, който преди дни заяви, че не може Великобритания да бъде склад за въоръжените сили на Украйна, и други министри на отбраната да го кажат, за да спрат нашите управляващи да гледат на българските въоръжени сили като склад за въоръжените сили на чужда армия”, попита още президентът. 

"Нашите управляващи се опитват неистово да ни убедят, че изпращайки военна помощ, те повишават нашата сигурност. Напротив! Този конфликт се задълбочава. Категорично! Жертвите стават все повече. Колкото повече оръжия поглъща, толкова повече загинали хора и разрушения”, допълни още Радев. 

"Искам да стане ясно, че Украйна настоява да води тази война. Но също така трябва да е ясно, че сметката се плаща от цяла Европа. И тази война има много измерения. Пак казвам, то не е само чисто военно - има икономическо, социално и политическо измерение. Тя е заплаха и риск за цяла Европа.”, категоричен е президентът. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега