Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Президентът връчи мандата на Корнелия Нинова с букет червени рози /Видео/

Президентът връчи мандата на Корнелия Нинова с букет червени рози /Видео/

Радев каза, че е се спрял на БСП в търсене на голям шанс за съставяне на редовно работещо правителство с ясен политически фокус.

Точно в 10:00 ч. днес на „Дондуков“ 2 държавният глава Румен Радев връчи третия мандат на парламентарната група на "БСП за България".Още в началото президентът поднесе голям букет червени рози на лидера на партията Корнелия Нинова по повод рождения й ден днес. Тя от своя страна му даде кутия бонбони, с която да се почерпят. Радев каза, че е се спрял на БСП в търсене на голям шанс за съставяне на редовно работещо правителство с ясен политически фокус.

"Във времена на силно политическо противопоставяне, БСП не само успя да съхрани диалога с всички парламентарно представени партии, но и показа, че може да прави компромиси и да постига съгласие, да влиза в коалиции и да управлява заедно със свои идеологически опоненти, да взаимодейства еднакво добре както с новите, така и със старите политически формации", добави държавният глава и допълни, че се надява стремежът на БСП към силна социална политика и укрепване на българския парламентаризъм ще бъде още един мотив за съставяне на редовно правителство. 

"Благодаря за доверието, разбираме тежестта на ситуацията, отговорността, която ни се възлага, ще направим всичко, което зависи от нас да има редовно правителство. Доказахме, че можем да разговаряме разумно, спокойно и с отговорност към националния интерес. Ще търсим съгласие да съставим редовен кабинет, който е така необходим на страната ни", заяви от своя страна лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Връчване на мандат за посочване на кандидат за министър-председател на ПГ на „БСП за България“

Връчване на мандат за посочване на кандидат за министър-председател на ПГ на „БСП за България“

Публикувахте от Румен Радев в Неделя, 15 януари 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега