Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Прибират бургаските палми и маслини на топло в оранжерия

Прибират бургаските палми и маслини на топло в оранжерия

Всички екзотични растения, които красят Бургас през топлите месеци, ще бъдат прибрани в оранжерия в кв. „Долно езерово“, предава ИА „Фокус“. Междувременно, отдел „Озеленяване“ към Община Бургас, който стопанисва саксийните растения, ще сформира екип за облагородяване на лесопарка Минерални бани.

Всички екзотичнирастения, които красят Бургас през топлите месеци, ще бъдат прибрани воранжерия в кв. „Долно езерово“, предава ИА „Фокус“. Междувременно, отдел „Озеленяване“към Община Бургас, който стопанисва саксийните растения, ще сформира екип заоблагородяване на лесопарка Минерални бани.

Макар палмите даиздържат до минус 15 градуса, специалистите от общинския отдел „Озеленяване“ савзели решение те да бъдат прибрани заедно с маслините, лавровите дървета и райскитеябълки, които представляват екзотичната растителност в града. Тъй като те садарение на Общината, доброто им стопанисване гарантира дългогодишното здраве нарастенията.

Заедно с грижатаза градската растителност, общината ще се заеме и с организиране на комисия,която да се занимава с облагородяването и поддръжката на лесопарк Минералнибани. В тази комисия се предвижда да вземат участие представители на горскитестопанства, управлението на Регионалната инспекция по горите в сливен, както идруги специалисти лесовъди. Целта ще бъде премахването на самонастанената инай-вече опасната растителност на територията на лесопарка.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега