Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Приеха единодушно бюджета на Поморие за 2016 г.

Приеха единодушно бюджета на Поморие за 2016 г.

Бюджетът на Община Поморие за 2016 година бе приет днес, по време на шестото заседание на местния парламент. Общинските съветници подкрепиха решението с 14 гласа „за”, а шестима гласуваха с „въздържал се”. От свое име и от името на администрацията, кметът на Община Поморие Иван Алексиев благодари на общинските съветници за приемането на бюджета без нито един глас „против”.

Бюджетът на Община Поморие за 2016 година бе приет днес, повреме на шестото заседание на местния парламент. Общинските съветнициподкрепиха решението с 14 гласа „за”, а шестима гласуваха с „въздържал се”. От свое име и от името наадминистрацията, кметът на Община Поморие Иван Алексиев благодари на общинскитесъветници за приемането на бюджета без нито един глас „против”.

„Позицията натези, които се въздържаха, приемам като вот на доверие към мен и съм сигурен,че до края на годината ще се убедят, че това е реален бюджет и изразходвамеправилно средствата. Благодаря и на съветниците, които подкрепиха бюджета, за гласуванотокъм мен доверие. Надявам се, че през 2017 година новият бюджет ще бъде приетединодушно“, коментира кметът на Поморие Иван Алексиев. 

Комисиите към Общински съвет Поморие сеобединиха и около някои предложения, касаещи предимно промени в Културниякалендар на Общината. Предложените поправки бяха приети преди окончателнотогласуване на бюджета днес. Сред тях са решението за създаване на новомероприятие „9 май – Ден на Европа”, повишаване на средствата за реализация на„Яворови дни – Поморие 2016” и за нова театрална постановка в НЧ „Просвета1888”.

„Представените цифри ирешения са резултат на изключителен труд, както от страна на администрацията,така и от страна на комисиите, за да навлязат в детайлите и да приемат бюджетатолкова бързо. За нас това бе особено важно, защото имаме много работа. Данопродължим да работим така конструктивно и занапред”, добави в края назаседанието кметът Алексиев.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега