Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Призовават Байдън да се оттегли от президентстката надпревара в САЩ

Призовават Байдън да се оттегли от президентстката надпревара в САЩ

Редакционната колегия на вестник "Ню Йорк Таймс" призова Джо Байдън да се оттегли от президентската надпревара в САЩ след лошото му представяне в дебата срещу Доналд Тръмп.

Редакционната колегия на вестник "Ню Йорк Таймс" призова Джо Байдън да се оттегли от президентската надпревара в САЩ след лошото му представяне в дебата срещу Доналд Тръмп. Изданието, което по принцип го подкрепя, пише, че той е изглеждал като "сянката на велик държавен служител" и би се впуснал в "безразсъдна авантюра", ако продължи. Вестникът предупреждава, че Демократическата партия принуждава гласоподавателите да избират между недостатъците на Тръмп и тези на Байдън, у когото те виждат с очите си напредналата възраст и немощ.

От кампанията на Байдън заявиха, обаче, че не се обсъжда възможност той да се оттегли и  вече се подготвя за следващия  дебат през септември. Самият Байдън се закани, че ще победи, въпреки възрастта си, а привържениците му скандираха, че искат за него "още четири години"  мандат. 

"Знам, че не съм млад човек, за да посоча очевидното. Не ходя толкова лесно, не говоря толкова гладко, и не дебатирам толкова добре, колкото преди. Но знам какво правя, знам как да казвам истината", каза Байдън на митинг в Северна Каролина.

Източник: БНР
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега