Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Продължават безплатните начални обучения по спорт за бургаските деца

Продължават безплатните начални обучения по спорт за бургаските деца

Програмата е безплатна за децата, които се запишат. ТУК ще откриете цялата необходима информация - на кой спорт, къде и кога да запишете своето дете, както и лице за контакти.

Още през 2016 г. кметът Димитър Николов изиска от спортните клубове, които ползват общинска материална база, да въведат безплатни начални обучения за деца. Тази програма продължава да е в действие и днес, така че нека родителите се запознаят с новите й параметри.

Целта е на подрастващите да бъдат предоставени още по-достъпни възможности за участие в занимания с физически упражнения и спорт, да се подобри здравният им статус, физическата и психическа дееспособност, свободното им време да се уплътни по смислен начин. Друг от търсените ефекти е откриването на млади и перспективни състезатели, които впоследствие да бъдат поощрени в развитието си.

Възползвайки се от тази програма, децата могат да се запознаят с различните спортове, с условията, предлагани от отделните клубове, и в перспектива да се запишат за постоянно, ако им хареса. Програмата е безплатна за децата, които се запишат. ТУК ще откриете цялата необходима информация - на кой спорт, къде и кога да запишете своето дете, както и лице за контакти.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега