Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Проведе се Общински лекоатлетически крос в Поморие

Проведе се Общински лекоатлетически крос в Поморие

Под надслов „Да на спорта, не на наркотиците” премина лекоатлетическия крос, организиран от Община Поморие. Мащабното състезание се провежда за втора поредна година по повод Деня на българския спорт и професионалния празник на работещите в сферата на спорта – 17 май. Над 400 деца от 9 учебни заведения се събраха днес на централния площад.

Под надслов „Да на спорта, не на наркотиците”премина лекоатлетическия крос, организиран от Община Поморие. Мащабнотосъстезание се провежда за втора поредна година по повод Деня на българскияспорт и професионалния празник на работещите в сферата на спорта – 17 май. Над 400деца от 9 учебни заведения се събраха днес на централния площад.

В приятелската надпревара участие взеха СОУ „ИванВазов”, гр. Поморие; ОУ „Христо Ботев”, гр. Поморие; ПГТ „Алеко Константинов”, гр.Поморие; ОУ „Св. Паисии Хилендарски”, гр. Каблешково; ОУ „Христо Ботев”, с.Горица, ОУ „Георги Стойков Раковски”, с. Гълъбец; ОУ „Христо Ботев”, гр.Ахелой; ОДЗ „Детелина”, гр. Поморие и ЦДГ „Веселушко”, гр. Поморие.Общинският лекоатлетически крос 2013 г. откризаместник-кметът Янчо Илиев .

Той увери децата, че това мероприятие ще сепревърне в традиция за града ни и ги призова за спортсменство, настроение имного усмивки: „Днес всички сте победители! Бъдете приятели!” – каза ощезам.-кметът.По случай спортния празник всички спортни деятеливетерани и спортните клубове на територията на общината получиха поздравленияот Община Поморие.

Мащабният крос, който се организира за втори път имаза цел да създаде  спортни навици у децата,което е от огромно значение за укрепване на здравето на подрастващите и давъзпитава у тях качества като дисциплина, упоритост, организираност и воля.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега