Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Проверяваме данните си и секцията за евровота и със SMS

Проверяваме данните си и секцията за евровота и със SMS

Главна дирекция „Гражданска регистрация и административно обслужване“ (ГРАО) към МРР обяви достъп на гражданите до данните им в избирателните списъци и информация за секцията, в която ще гласуват през май, и чрез SMS. На кратък номер 18 429, българите ще могат да получат и достъп до избирателните списъци за избори за членове на Европейския парламент от Република България.

Главна дирекция „Гражданскарегистрация и административно обслужване“ (ГРАО) към МРР обяви достъп награжданите до данните им в избирателните списъци и информация за секцията, вкоято ще гласуват през май, и чрез SMS. На кратък номер 18 429, българите ще могат да получат и достъп до избирателните списъци за избори за членове на Европейскияпарламент от Република България.

В текста на съобщението сеизписват единствено десетте цифри на ЕГН-то. Системата връща SMS с номера и адреса на избирателната секция, отговаряща напосоченият единен граждански номер. Краткият номер важи и за трите мобилниоператора.

Проверка на данните може да сенаправи и с обаждане на телефон 0800 1 4726("0800 1 GRAO"). Телефонъте безплатен за абонатите от цялата страна. Цената на един SMS до номер 18 429 е 0,25 лв. без ДДС.

Информация за данните визбирателните списъци, секцията за гласуване и т.н. гражданите могат да получати на интернет страницата на ГРАО. В страницата могат да се подават и „Искане загласуване по настоящ адрес“ по електронен път и да регистрират издадените„Удостоверения за гласуване на друго място“. Тези две услуги са достъпни следидентификация с електронен подпис.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега