Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Първата рожба на конната база в Бургас се завръща у дома за предстоящ турнир

Първата рожба на конната база в Бургас се завръща у дома за предстоящ турнир

„Купа Бургас 2022“ започва утре (събота) и ще продължи и следващия уикенд.

Един любопитен факт ще изненада приятно бургаската публика на предстоящия турнир по конен спорт „Купа Бургас 2022“, разкриват организaторите. Първият роден кон в базата в парк „Езеро“ – кобилата Мона Лиза се завръща у дома и ще участва в паркурите. 

Мона Лиза е родена през 2009 и до днес има голяма и успешна състезателна визитка. Участвала е в Балканиади за деца, вицешампион е в Challenger турнири.В момента Мона Лиза е собственост на изявения състезател и бивш селекционер на националния отбор Ивелин Вълев и ще прескача препятствията в Бургас, управлявана от опитния ездач Милена Бахчеванова.

Междувременно Бургас отново отново ще бъде представен от дузина млади ездачи, които ще се борят за отличията. Много силно е присъствието при децата, където ще се състезават пет млади таланти. В категорията деца 10-14-годишни в паркурите ще видим Анабел Иванова, която е и най-малка, Натали Рибарева, Митко Кръстев, Йоана Иванова и Елизабет Стоянова. При юношите 14-18-годишни бургаската чест ще защитават Рая Иванова, Анджелина Колева и Деница Караушева. Мъжете ще бъдат представени от Пламен Радославов и Павлин Ангелов, а при жените отново ще се състезава Сияна Базотева, която в момента учи ветеринарна медицина в Стара Загора, където живее и тренира. 

Припомняме, че „Купа Бургас 2022“ започва утре (събота) и ще продължи и следващия уикенд. Паркури ще се проведат на 6-ти и 7-ми август, както и на 12-ти и 13-ти август, когато ще бъде обявен носителя на „Купа Бургас 2022“. В четвъртък ще се проведе и официалния тренировъчен паркур, в който няма победители и състезателите не са облечени официално, а преди финалните паркури на 12-ти и 13-ти ще се проведе и най-атрактивния паркур, който обуславя духа на бургаския турнир – Jump & Drive. Зрителите отново ще могат да се насладят на невероятните вечерни състезания на осветление, както и на вкусна храна и напитки, които ще бъдат на разположение в обхвата на конната база.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега