Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Първите израелски туристи по Черноморието за 2021-а идват през април, ако ситуацията не се влоши

Първите израелски туристи по Черноморието за 2021-а идват през април, ако ситуацията не се влоши

От израелска страна бе предложено да бъде изграден обучителен център по спешна помощ в някое от съществуващите здравни заведения на територията на областта.

"През април очакваме първите туристи по Черноморието, ако ситуацията с Ковид-19 не се влоши", каза по време на среща с кмета на Бургас Димитър Николов посланикът на Държавата Израел в България Н.Пр. Йорам Елрон. На нея присъства и Почетният консул на Израел в Бургас Орлин Мандов. В хода на разговорите бе коментиран и стартът на сезона в зимните курорти през януари.

Близо 6000 туристи са посетили  Бургас след 16-ти август, когато  отпадна задължителната14-дневна карантина за пристигащите от България граждани в Израел. Освен България, само Хърватска беше с такъв облекчен режим през този къс и труден туристически сезон, стана ясно още на срещата. За Гърция е изискван ПСР тест на влизане и излизане от страната.

Кметът Николов и посланикът Елрон обсъдиха по време на първата си протоколна среща възможностите за сътрудничество в областта на медицината, туризма и високите технологии. От израелска страна бе предложено да бъде изграден обучителен център по спешна помощ в някое от съществуващите здравни заведения на територията на областта. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега