Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пътна полицайка загина в престрелка в Париж

Пътна полицайка загина в престрелка в Париж

Френска полицайка загина, след като участници в пътен инцидент започнаха да стрелят по нея и партньора й, съобщават информационните агенции. Инцидентът се случил в ранния час пик в Монруж. Вторият полицай също е ранен.

Френска полицайка загина, след като участници в пътен инцидент започнаха да стрелят по нея и партньора й, съобщават информационните агенции. Инцидентът се случил в ранния час пик в Монруж. Вторият полицай също е ранен.

По данни на полицията се касае за мъж от африкански произход, който се издирва по описание. Междувременно е заловен 50-ина годишен мъж - участник в пътния инцидент, който избягал от мястото на произшествието. По неофициална информация, стрелецът носел пистолет и пушка и бил оборудван с бронежилетка.

Трагичният инцидент се случва едва ден, след като 12 души загинаха при терористичен атентат срещу редакцията на изданието "Charlie Hebdo". Официално двата случая не са свързани, но се появиха спекулации, че може да става дума за един от атентаторите, които са обект на национално издирване.

Тази сутрин взрив събуди градчето Вилфранш-сюр-Саон в Източна Франция. Източникът на експлозията е закусвалня в близост до джамия. За щастие, данни за пострадали няма, вероятно поради ранния час на инцидента. Кметът Перу Бернар изрази мнение, че вероятно случаят има връзка с атентата срещу "Charlie Hebdo".

Днес във Франция е ден на траур в памет на жертвите от терористичната атака.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега