Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Акулите" срещат лидера на австрийската Първа лига

"Акулите" срещат лидера на австрийската Първа лига

Известен стана още един от съперниците на „Черноморец - Бургас” в контролите на лагера в турския курорт Анталия. На 9 февруари „акулите” ще срещнат „Адмира Тренквалдер”.

Известен стана още един от съперниците на „Черноморец - Бургас” в контролите на лагера в турския курорт Анталия.  На 9 февруари „акулите” ще срещнат „Адмира Тренквалдер”. Противникът играе в първенството на Първа лига в Австрия и оглавява временното класиране след есенния полусезон.

Лидерът заслужи първото място с актив от 48 точки след изиграните 21 мача, в които е записал 15 победи, 3 равенства и 3 загуби. Отборът има голова разлика 53:23 и може да се похвали както с най-резултатното нападение, така и с най-здравата защита. Интересна подробност е, че старши треньор на „Адмира” е един от най-известните бивши австрийски национали – Валтер Шахнер.         

Освен срещу австрийците, „Черноморец” ще направи още 3 проверки на турска земя. На 5 февруари е контролата с швейцарския „Винтертур”, а на 11-и – с норвежкия „Бран” /Берген/. Остава да се намери съперник за свободната дата 7 февруари.            

 Междувременно  Николай Кръстев ще продължи кариерата си в „Черноморец - Поморие”. Днес 31-годишният централен защитник прие да премине от „Черноморец - Бургас” в състава на лидера в първенството на Източна „Б” група.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега