Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Блокът на специалистите" ще подобрява дейността на МБАЛ Поморие

"Блокът на специалистите" ще подобрява дейността на МБАЛ Поморие

След приключване на всички необходими предварителни процедури, днес официално започна строителството на „блока на специалистите” в Поморие. На церемонията присъстваха главният изпълнител на обекта Теодоси Гуджуков и неговият екип, кметът на община Поморие Иван Алексиев, заместник – кметовете Янчо Илиев и Кунчо Гайдов, председателят на Общински съвет Поморие Адам Адамов и общинският съветник Неделчо Стайков.

След приключване на всичкинеобходими предварителни процедури, днес официално започна строителството на„блока на специалистите” в Поморие. На церемонията присъстваха главниятизпълнител на обекта Теодоси Гуджуков и неговият екип, кметът на община ПомориеИван Алексиев, заместник – кметовете Янчо Илиев и Кунчо Гайдов, председателятна Общински съвет Поморие Адам Адамов и общинският съветник Неделчо Стайков.

„Първият и единствен до момента„блок на специалистите” е строен в града ни преди повече от 35 години, ето защотози проект е особено важен за цялата община. Той дава възможност да привличаме външни лекари– специалисти чрез предоставяне на безплатни общински жилища.” обясникметът Алексиев и заяви готовност за в бъдеще да стартира процедури построителството на трети подобен блок.

Започналият строеж е още една отмерките, които Община Поморие предприема, целейки да подпомогне болничнатадейност и да подобри качеството на предлаганите в МБАЛ Поморие услуги.Разположена в центъра на града,сградата ще включва приземен и четири жилищни етажа, 7 гаража, 8 складовипомещения и 23 апартамента. Предстои обектът да бъде завършен през 2017 година.

Успореднос това се търсят варианти за допълнително финансиране на работещите в моменталекари и медицински работници. Правят се и стъпки към разработване на програмаза финансиране на студенти по медицина, които след завършване на своетообразование ще се върнат в Поморие за да работят и да бъдат полезни насъгражданите си и не само.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега