Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Путин: Аллах е взел разсъдъка на управляващите в Турция

Путин: Аллах е взел разсъдъка на управляващите в Турция

"Видимо Аллах е решил да накаже управляващата клика в Турция, като й е взел ума и разсъдъка", заяви руският президент Владимир Путин в годишното си послание до Федералното събрание на Русия, цитиран от в. "Сега".

"Видимо Аллах е решил да накаже управляващата клика в Турция, като й е взел ума и разсъдъка", заяви руският президент Владимир Путин в годишното си послание до Федералното събрание на Русия, цитиран от в. "Сега".

Последваха бурни аплодисменти. Той каза, че Москва няма да дрънка оръжие срещу Анкара, но и че няма да се задоволи само с ограничителни мерки в икономиката в отговор на "подлия удар в гърба", нанесен със свалянето в Сирия на руския Су-24 от турските ВВС.

"Турция няма да се оттърве само с доматите", предупреди Путин, имайки предвид забраната за внос на домати и други земеделски продукти като наказателна мярка заради "подлото военно престъпление".

"В основата на нашите действия ще бъде преди всичко отговорността пред своята страна и пред своя народ. Не се готвим да дрънкаме оръжие. Но ако някой си мисли, че извършвайки подло военно престъпление: убийство на наши хора, ще се отърве с домати или някакви ограничения в строителството и други отрасли, дълбоко се заблуждава", каза Путин и добави, че управляващата клика в Турция тепърва ще съжалява за стореното.

Заедно с това руският ръководител подчерта, че не поставя знак за равенство между народа на Турция и част от управляващата върхушка, отговорна за гибелта на руски военнослужащи в Сирия. "Няма да забравим това съучастие с терористите, винаги сме смятали и ще продължим да смятаме предателството за най-долно и срамно нещо. Нека да знаят това онези в Турция, които лицемерно се опитват да се оправдаят и да прикрият престъпленията на терористите", заяви Путин.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега