Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Фънкалеро" се завръщат в Бургас с концерт в Кукления театър

"Фънкалеро" се завръщат в Бургас с концерт в Кукления театър

Създадена през 2011, "Funcallero" обединява музиканти с различни орбити, но еднакъв вкус към музиката. Групата изпълнява музика на своя създател - пианиста и композитора Васил Спасов, който след завръщането си от САЩ, където учи в престижния Бъркли Колидж, става двигател и съмишленик на редица успешни проекти.

Създадена през 2011, "Funcallero" обединявамузиканти с различни орбити, но еднакъв вкус към музиката. Групата изпълнявамузика на своя създател - пианиста и композитора Васил Спасов, който след завръщането си от САЩ, където учи впрестижния Бъркли Колидж, става двигател и съмишленик на редица успешнипроекти.

За почитателите на джаза и фънка в Бургас, където групата се завръща след 2 години, "Funcallero" ще представи повечето от пиесите, които ще включва първата им дългосвиреща плоча. Концертът ще се проведе на 29-и януари, от 19 часа, в залата на Кукления театър. Билети можете да намерите на касата на НХК или на тел 0889/80-11-20 и 0894/898-098.

Групата включва и  още двама възвръщенци в лицето на саксофониста Димитър Льолев, който завършва джаз и композиция в Холандия и известният китарист Миро Иванов, завърнал се неотдавна от Обединеното кралство.

Ритъм ядрото на състава съчетава яркото присъствие на уникалният бас китарист познат ни от "Хай-Тайм" Радослав Славчев в съчетание с желязният барабанист Георги Марков, син на известния член на "Щурците".

"Funcallero" се представя повече от успешно на фестивалите BrazzObrazie & Spirit of Burgas, както и Jazz фестивала във Варна.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега