Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Клас, стани! Клас, мирно!" на бургаски остров от 15-и септември

"Клас, стани! Клас, мирно!" на бургаски остров от 15-и септември

Септември пристига на остров „Света Анастасия“ с нова порция изненади за бургазлии и гостите на града. Това издаде пред PoligrafF.net управителят на туристическия комплекс – Павлин Димитров. След първия учебен звънец на 15-и септември отново влизат в сила промоционалните пакети за посещения на острова.

Септемврипристига на остров „Света Анастасия“ с нова порция изненади за бургазлии игостите на града. Това издаде пред PoligrafF.net управителят на туристическия комплекс –Павлин Димитров. След първия учебен звънец на 15-и септември отново влизат всила промоционалните пакети за посещения на острова.

„От 15-и щепуснем пакета „Eдин учебенден на острова“ за ученици, както и другите промоционални пакети с вечери инощувки. Подготвяме и специално меню, приготвено в пещта на ресторанта, коетовероятно ще пуснем през октомври. Надяваме се скоро да има прясна риба“,коментира Димитров.

Пакетът заученици важи за групи над 20 души, като двама ръководители пътуват безплатно.Посещението включва пътуване с корабчето „Анастасия“, обиколка на острова,посещение на музея и „междучасие“ със сандвич и сок. Подобни пакети бяхаактуални през пролетта и в края на сезона миналата година.

Управителят на комплексаприпомни и, че от 15-и септември в сила влизат старите цени за индивидуалнопосещение, които ще важат извън туристическия сезон. Стандартният пропуск ще струва 9 лева, ученици ипенсионери ще посещават острова срещу 6 лева, а деца до 7 години и хора сувреждания - безплатно.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега