Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Лелята на Чарли" се завръща в Бургас този петък

"Лелята на Чарли" се завръща в Бургас този петък

Месец след като накара Летния театър да се просълзи от смях на закриването на Бургаски музикални празници, мюзикълът "Лелята на Чарли" се завръща на бургаска сцена. Обичаният комик Мариан Бачев отново ще облече роклята на лелята този петък - 23-и октомври, от 19 часа, в залата на Държавна опера - Бургас.

Месец след като накара Летния театър да се просълзи от смях на закриването на Бургаски музикални празници, мюзикълът "Лелята на Чарли" се завръща на бургаска сцена. Обичаният комик Мариан Бачев отновоще облече роклята на лелята този петък - 23-и октомври, от 19 часа, в залата на Държавна опера - Бургас.

Известният  мюзикъл на Оскар Фелцман е поставен под режисурата на Николай Априлов, когото много от зрителите помнят от легендарното предаване "Като лъвовете". Диригент е Красимир Къшев, а концертмайстор Йордан Ковачев. В ролята наФренкърт Беберлей (Бебз) ще се превъплъти Мариан Бачев,а в тази на Джек Чесни -  БранимирНедков.

Чарли Уейкъм и Енни ще бъдат изиграни от Йордан Христозов и ВеселаАпостолова, Кети Ведън и доня Лусия от Людмила Михайлова и Шмилена Султанова, Елла Дели и Стивънс Спетли от  ДаринаЗапрянова и Петър Тихолов, а сър Франсис Чесни и Брясет от Веселин Спасов и МирославДимитров.

За кулминация намюзикъла е запазена знаменитата реплика: „Здравейте, аз съмваш'та леля”, която, освен вБългария, е станала разговорна фраза и в много други страни.

„Лелята на Чарли”ще озари Операта с присъствието си и на 28-ми октомври (идната сряда) от 18:00часа. Ранният час е избран, за да е удобен на учениците и семействата с малкидеца.

Освен „Лелята наЧарли” на сцената на Операта тази седмица ще видим и „Куклената фея”. Балет – феерията  от Йозеф Байер ще се играе на 23-ти октомври от 10:30 часа. Представлението, в което участва целият балетенсъстав на Операта, е по хореография на проф. Хикмет Мехмедов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега