Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Не искаме да се убива безнаказано", зоват бургазлии пред съда във вторник

"Не искаме да се убива безнаказано", зоват бургазлии пред съда във вторник

На 7 февруари в Бургаския окръжен съд започва първото дело срещу Надя Иванова, жената която не спря, за да даде предимство на преминаващите момичета и помете с Аудито си 12-годишната Валя на пешеходната пътека пред "Светомаркет".

На 7 февруари в Бургаския окръжен съд започва първото дело срещу Надя Иванова,  жената която не спря, за да даде предимство на преминаващите момичета и помете с Аудито си 12-годишната Валя на пешеходната пътека пред "Светомаркет". 

”Да покажем на всички, че не искаме  да се убива безнаказано”, зоват в социалната мрежа приятели и близки на убитото момиче. ”Нека да покажем, че не искаме и не е нормално да се осъди с условна присъда за неспазването на законите, довело до смърт! Нека да покажем на всички в България, че не искаме в тази държава да се убива безнаказано! На 07.02.2012 в 09:00 часа елате пред съда в Бургас! Нека покажем, че не искаме условна присъда за такова деяние!”, апелират от Национално движение “Безопасни улици от Валя”.

За сравнение на стената на събитието е поставена част от Наказателния кодекс, за това какво е наказанието при причиняване на смърт и какво е при кражба.  Делото на Надя Иванова ще се гледа по член 343 (в) и максималното наказание, което тя ще получи за смъртта на Валя е до шест години лишаване от свобода - с две години по-малко отколкото е наказанието за кражба на вещ.  Справедливо ли е това, питат се в социалната мрежа? 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега