Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"PoligrafF" празнува втори рожден ден!

"PoligrafF" празнува втори рожден ден!

Информационен сайт „PoligrafF” днес навършва 2 години! Дори и това, че Бойко Борисов е в Бургас и ще реже ленти в несвяст, няма да може да измести тази водеща за нас новина. Разбира се това е в кръга на шегата…

Информационен сайт „PoligrafF”  днес навършва 2 години! Дори и това, че Бойко Борисов е в Бургас и ще реже ленти в несвяст, няма да може да измести тази водеща за нас новина. Разбира се това е в кръга на шегата…

Ако трябва да си направим равносметка за изминалата втора година, с няколко думи,  бихме казали, че не я усетихме – интензивна, интересна и с нови попълнения в екипа. Постигнахме много, но имаме и много още да се учим.

През изминалите месеци „PoligrafF” се утвърди като предпочитан Генерален медиен партньор в редица форуми и фестивали  като „Spirit of Burgas”, “Burgas Expo”,  „Образование без граници”,  “Euro Viral” и други. За две години събрахме на едно място 11 747 от най-значимите новини от Бургас, страната и света. Създадохме над 2200 приятелства в официалната ни страница във Facebook. Посещенията ни стремглаво се покачиха, достигайки 8 000 читатели дневно. Като цяло втората ни година бе обещаващо добра и ползотворна.

Изказваме благодарност за подкрепата и оказаното доверие на всички наши читатели, партньори и рекламодатели! Пожелаваме си да сме още по-големи професионалисти в това, което правим, пожелаваме си още от вашето доверие и не на последно място - здраве! Честита да ни е и втората годинка!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега