Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Приятели на животните" събират средства за нов Спасителен център

"Приятели на животните" събират средства за нов Спасителен център

Фондация "Приятели на животните" стартира нова благотворителна кампания, която трябва да събере необходимата начална сума за закупуване на стара овцеферма, която да се преустрои в Спасителен център е 35 000 евро. Там специалистите ще продължат борбата за оцеляването на уличните животни.

Казват, че на Коледа стават чудеса! Коледният дух е много силен, той витае във въздуха седмици преди нощта на Коледа. Толкова е хубаво, когато цветни лампички осеят улиците, къщите, прозорците. Зад тях се движат сенките на хората, които се суетят около елхата и трапезата.

Това обаче е традиционната Коледа за хората, обясняват от Фондация "Приятели на животните". Друго се случва с животните, които нямат дом, с болните животни, които прекарват зимата на улицата.

Замисляли ли сте се някога как едно болно животно живее в студената зима, питат от Фондацията. Онази, в която всеки бърза да се прибере у дома, при тези, които обича, свит в топлите си дрехи, криейки се от студения вятър. Има ли то ъгълче, в което да се свие на кълбо, брулено от същия този леден вятър, в дъжда, в снега, гладно и с болка, от която тялото му потрепва? Как брои минутите и колко бавно текат те, докато се съмне? Мислили ли сте, че ако сутринта се събуди, то няма посока, към която да поеме?

"Ние живеем с тревогите на тези клетници всеки ден, всяка минута. Ние се молим, плачем, ругаем, просим, драпаме и се борим за нашите – ваши бездомници. Ние сме тези, които водят преговори с клиники за отстъпки, изчакване на плащания или поредния “съвестен” стопанин с ултиматум: “Вземете го или ще го евтаназирам!”. Това обясняват "приятелите на животните" с апел за помощ в тяхната борба.

Фондацията стартира нова благотворителна кампания, която трябва да събере необходимата начална сума за закупуване на стара овцеферма, която да се преустрои в Спасителен център  е 35 000 евро. Там специалистите ще продължат борбата за оцеляването на уличните животни и тези жертва на насилие като Любчо.

Кампанията под надслов "Прочети, не подминавай, помогни" ще бъде представена на Благотворителна вечер в пицария "Зорница" на 28-и декември, от 19 часа. Можете да подадете ръка и чрез дарителски SMS: DMS с текст HELP  на кратък номер 17 777 или с паричен превод:

Банкова сметка за преводи вЛЕВА: 

Уникредит Булбанк

IBAN:BG 57

UNCR70001519356313

BIC: UNCRBGSF 

Банкова сметка за преводи в ЕВРО:

Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG 47FINV91501016044889

BIC: FINVBGSF

Повече за Фондация "Приятели на животните" Бургас и историите на спасените животни можете да научите на страницата им в интернет.

<iframe width=447 height=251 src=//www.youtube.com/embed/0ocQvNnZmWA frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега