Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Тройката" отново заградена - пренареждат плочките и ремонтират фонтаните

"Тройката" отново заградена - пренареждат плочките и ремонтират фонтаните

По-малко от два месеца, след като бургазлии за първи път се разходиха по новата „Тройка“, днес участък от площада отново е заграден, предаде репортер на "PoligrafF.net". Работници кръстосват и пренареждат плочки, а фонтаните са отворени и по тях се работи.

По-малко от двамесеца, след като бургазлии за първи път се разходиха по новата „Тройка“, днесучастък от площада отново е заграден, предаде репортер на PoligrafF.net. Работници кръстосват и пренареждат плочки, а фонтаните са отворени и потях се работи.

От общината уточниха, че фирмата изпълнител се е заела сотстраняването на забележките, които администрацията отправи към тях.Крайният срок е месец април, когато трябва да приключат всички строително-ремонтни дейности.

Припомняме ви, чеоще през декември кметът Димитър Николов се зарече, че проектът няма да бъдефинализиран докато не бъдат изчистени всички недостатъци. Градоначалникът небеше доволен от настилката, както и от фонтаните, които пръскаха настрани имокреха целия площад. Същите тези недостатъци бяха отбелязани и от многограждани, които изразиха недоволството си в социалните мрежи.

Междувременно,започна и демонтирането на коледната украса. Гирляндите със светлини и елхатаще бъдат прибрани в очакване на новия сезон. Спомен за Коледните празници щеоставят само къщичките на „Тройката“, които ще примамват минувачи с бира искара още седмица две. От Общината обясниха, че те ще бъдат демонтирани в краяна януари. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега