Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Убийцата на Алекс се обяви за невинна, друг посегнал на детето

Убийцата на Алекс се обяви за невинна, друг посегнал на детето

Окръжен съд Бургас продължава разпитите на свидетели по наказателното дело срещу Атанаска Георгиева за умишленото убийство на малката Алекс от Поморие. Днес обаче делото отново пое по сензационната права, след като подсъдимата заяви, че не е убила детето. Имала съучастник, който бил отговорен за смъртта на Алекс.

Окръжен съд Бургас продължава разпитите на свидетели понаказателното дело срещу Атанаска Георгиева за умишленото убийство на малката Алекс от Поморие. Днес обаче делото отново пое по сензационнатаправа, след като подсъдимата заяви, че не е убила детето. Имала съучастник,който бил отговорен за смъртта на Алекс.

Атанаскапървоначално призна вината си, но после рязко промени версията като заяви, че енаправила самопризнания под натиск. Днес Светла Димитрова - майката напредполагаемата убийца, бе изправена на свидетелската скамейка и заяви, чедъщеря й е невинна. Друг, непознат мъж бил извършителя на престъплението и вмомента се разхождал на свобода.

Димитровапредостави и снимка на човека, като посочи, че името му е Антон Петров. Тойизползвал сила, за да накара Атанаска да докосне тиксото, с което била удушена Алекс, вопит да я натопи за убийството.

По информация нав-к "24 часа" прокуратурата е работила по тази версия.Проверката показала, че такова лиценяма. До този момент не е яснодали новата версия ще бъде разгледана от съда.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега