Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Завръщане към детството" и "Пространство" в новата изложба на Живко Иванов

"Завръщане към детството" и "Пространство" в новата изложба на Живко Иванов

Най-новите платна на бургаския художник Живко Иванов вече са подредени в общинската галерия на град Поморие в сградата на ОДК.

Най-новите платна набургаския художник Живко Иванов вече са подредени в общинската галерия на градПоморие в сградата на ОДК.„Тази поредна изложба „ЖивКопис”събужда нови мисли за мисията на художника и изобразителното изкуство.Най-напред предизвикателството! Първото такова е към сетивата. Не само заколорита, който при Живко Иванов е изключително интересен, наситен иразнообразен за всяко едно живописно табло като „Приказка”, „Студено”, „Топло”,„Завръщане към детството” и др.”, каза философът Георги Райков  по време на откриването на експозицията.

Тойпродължи така: „На второ място –предизвикателство към въображението. Всеки един застанал пред живописните таблана Живко Иванов би могъл да ги допълни със своето въображение, да населикартините със своите представи, желания и мечти. В тази връзка обръщам вниманиена „Пространство”, „Далян”, „Пясъчни рисунки” и т.н. Вярвам, че Живко Ивановскоро отново ще ни зарадва в Поморие, защото обича този град и иска да споделисвоите творчески инвенции с неговите хора”.

„Радвам се, че жители игости на града ще имат възможността да се докоснат до изкуството ви. Десеткитеизложби, на които сте представяли творбите си, винаги са предизвиквали вълнениеи възхищение у посетителите”, пише в поздравителен адрес до художника кмета наОбщина Поморие Иван Алексиев.По-голямата част отподредените картини в морския град са нови и непоказвани до момента. Изложбатаще може да бъде видяна до 27 май. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега