Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Звездичка" с историческо участие в първенството на БФС

"Звездичка" с историческо участие в първенството на БФС

Детски футболен клуб „Звездичка” започва историческо участие в областно първенство на днешната историческа дата 22 септември.

Детски футболен клуб „Звездичка” започва историческо участие в областно първенство на днешната историческа дата 22 септември. По покана на Зоналния съвет на БФС, продуктивната бургаска школа ще се включи в шампионата на т.нар. „Футбол 7” за родени 2002 година.

Отчита се факта, че клуба няма голям избор при селектирането на състезатели понеже треньорския екип работи с ученици от едва половин година. Силата на „Звездичка” и ядрото на бургаската люпилня са в детските градини където дейността е от около година, а неотдавна за тези учебни заведения бе направено солидно дарение от близо хиляда комплекта спортна екипировка. Ограничения избор на деца във възраст- 2002 год., не се оказа сериозен мотив, отбора да откаже изиграването на шампионатните срещи които започват тази събота на новия спортен комплекс в „Зорница” зад МБАЛ- Бургас и приключват на 17 ноември.

Такава е и волята на родителското тяло. Съботният двубой е срещу Айтос от 10 часа. По възраст, „Звездичка” ще отстъпва в този и следващите двубои, средно с годинка и половина- две, като ще се заложи предимно на таланти от наборите 2003, 2004 и 2005 година. Селекцията ще се прави седмица за седмица и тези които са най- дисциплинирани и показват израстване ще попадат най-често сред избранниците на главния треньор Петър Алексиев.

ДФК „Звездичка” иначе организира с партньорството на общината и БФС минимум два турнира със солидна масовост през календарната година. Състезанията по плажен футбол в Бургас и тези в съседни общини са отделно и носят не по-малък заряд. От Европейската футболна централа вече неколкократно похвалиха амбициозния колектив на школата с почетен президент Анатоли Нанков и посочиха Бургас за пример в масовия футбол при порасналите бебета.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега