Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Разглеждат дело за опит за убийство след разправия между компании

Разглеждат дело за опит за убийство след разправия между компании

Окръжен съд – Бургас даде ход на наказателното дело срещу Валери Александров за опит за убийство. Той е подсъдим по обвинение за това, че на 14.01.2013 г., около 1.40 ч. в гр. Бургас, е направил опит умишлено да умъртви 39-годишен мъж, като опитът е останал недовършен, поради независещи от дееца причини - своевременно оказана медицинска помощ.

Окръжен съд – Бургас даде ход нанаказателното дело срещу Валери Александров за опит за убийство. Той е подсъдим по обвинениеза това, че на 14.01.2013 г., около 1.40ч. в гр. Бургас, енаправил опит умишлено да умъртви 39-годишен мъж, като опитът е останал недовършен, поради независещи от дееца причини - своевременно оказана медицинска помощ.

Пострадалият ебил прободен с нож вгърдите по посока на жизнено важни органи - сърце и бял дроб, както и в дясната поясна област - проникващо в коремната кухина нараняване. На13.01.2013 г. двамата се черпели с компаниите си в заведение, но възникнал спормежду техните групи. След затварянето на обекта, конфликтът между тях продължилнавън.           

Днессъдът конституира пострадалия като частен обвинител и граждански ищец и прие засъвместно разглеждане в наказателното дело предявения от него граждански иск заобезщетение на причинени неимуществени вреди в размер на 40 000 лв., ведно съсзаконната лихва.            

Съдебниятсъстав изслуша петима от призованите по делото 10 свидетели. Приети бяха триекспертизи – две на проби за алкохол на пострадалия и подсъдимия, исъдебно-психиатрична експертиза на Александров.            

Окръженсъд – Бургас отложи делото за 29 и 30 януари, когато трябва да бъдат разпитаниостаналите свидетели и 3 вещи лица.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега