Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Разследват Иван Демерджиев за безстопанственост

Разследват Иван Демерджиев за безстопанственост

Прокуратурата е започнала разследване за безстопанственост в периода декември 2022 година - юни 2023 година, в резултат на която на Министерството на вътрешните работи са били нанесени щети за 81 милиона лева.

Прокуратурата е започнала разследване за безстопанственост в периода декември 2022 година - юни 2023 година, в резултат на която на Министерството на вътрешните работи са били нанесени щети за 81 милиона лева. То е по сигнал от МВР, включващ и одитен доклад, срещу бившия служебен вътрешен министър Иван Демерджиев.Въпреки че делото е по сигнал от миналия август, от държавното обвинение едва днес съобщиха, че работят по такъв случай.

От там уточняват, че наблюдаващият прокурор е възложил проверка на Агенцията за държавна финансова инспекция, която е заключила, че е извършено нарушение на Закона за обществените поръчки.Разследването продължава, а лице, което да е привлечено в качеството на обвиняем, няма, съобщават още от прокуратурата. 

За "Хоризонт" бившият вътрешен министър Иван Демерджиев каза, че не е бил търсен от разследващите във връзка с досъдебното производство. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега