Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Републикански консултант по неврология поема отделението на университетска болница „Дева Мария“

Републикански консултант по неврология поема отделението на университетска болница „Дева Мария“

Доц. д-р Арабаджиева има 22 години опит като невролог в Първа клиника по нервни болести и невронауки на УМБАЛ „Света Марина“ и над 10 години като преподавател на студенти специалност „Медицина”, „Акушерки” и „Медицински сестри” в Медицински университет- гр.Варна.

Републикански консултант по неврология ще поеме отделението по неврология на университетска болница „Дева Мария“ от следващия месец. Отговорният пост ще заеме опитният специалист доц. д-р Даниела Арабаджиева, работила в „Първа клиника по нервни болести и невронауки” на УМБАЛ „Света Марина“- гр.Варна и доцент  в катедра „Нервни болести“ при Медицински университет „Проф.д-р Параскев Стоянов” – гр.Варна. Още от началото на септември доц. д-р Арабаджиева ще започне прегледи в УМБАЛ „Дева Мария” –Бургас, като първите дати са 7, 8 и 13 септември. С привличането на доц. д-р Арабаджиева в екипа си, университетска болница „Дева Мария“ ще открие нови възможности пред пациентите с неврологични заболявания в града и ще заложи нови, много по-високи цели към Клиниката по неврология. 

Доц. д-р Арабаджиева има 22 години опит като невролог в Първа клиника по нервни болести и невронауки на УМБАЛ „Света Марина“ и над 10 години като преподавател на студенти специалност „Медицина”, „Акушерки” и „Медицински сестри” в Медицински университет- гр.Варна. Завършила МУ в град Варна, през 2014 година придобива образователна и научна степен „Доктор” с дисертация на тема „Превенция на исхемичния мозъчен инсулт и свързаните сърдечно съдови и метаболитни заболявания”. Била е член на комисии към УМБАЛ „Света Марина” за лечение по програми (Множествена склероза, Епилепсия, Паркинсонова болест, Диабетна полиневропатия) на НЗОК. 

Доц.д-р Д.Арабаджиева е сертифицирана за високоспециализирани дейности в неврологията, които се извършват на ограничен брой места в страната:  Ултразвукова диагностика на нервната система, Клинична електроенцефалография, Клинична електромиография и Отоневрология.  

Можете да запазите час за неврологичен преглед при доц. д-р Даниела Арабаджиева на телефон: 056 89 62 62 или онлайн тук - кабинет НЕВРОЛОГИЯ
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега